De perfekte rammer

Selskaber på Schaumburg
Selskaber på Schaumburg

Selskaber

De perfekte rammer

Hotel Schaumburg rummer flere forskellige slags festlokaler, der med sikkerhed kan danne rammerne om Jeres næste begivenhed.

Restaurant Under Klippen står klar til at sørge for, at Jeres fest bliver en succes. De sørger for alt det praktiske, så I kan nyde festen med familie og gode venner.

Al henvendelse angående selskaber skal derfor rettes til Restaurant Under Klippen. De kan kontaktes på følgende telefonnummer: 97 40 66 55, hvor de står klar til at hjælpe Jer.

Restaurant Under Klippen

Under Klippen – en restaurant som ved flere lejligheder har skilt sig positiv ud i anerkendte restaurantguides og konkurrencer. Her kan du ikke gå galt i byen.

Køkkenets stil bevæger sig mellem traditionelle og innovative fortolkninger af det moderne danske og franske køkken. Altid med håndværk, smag og finesse i højsædet. Målet er at fremkalde retter og kompositioner med stor appel til alle sanser.

Kvaliteten er funderet i vores valg af råvarer; Eksempelvis dagsfriske fisk og skaldyr fra Vesterhavet og Limfjorden, +60 dages krogmodnet dansk oksekød, frilands opdrættet fjerkræ og sæsonaktuelle grøntsager. Altid fra leverandører som deler vores respekt og passion for dyrkelsen af ”den rene vare”. Og vi bager selvfølgelig dagligt vores eget brød.

Vi sammensætter festen helt efter jeres ønsker, tema og budget. Ring og aftale nærmere.

Læs mere om Restaurant Under Klippen

Bryllup

Hotel Schaumburg danner rammerne, Restaurant Under Klippen sørger for planlægningen og udførelsen af Jeres fest.

Konfirmation

Hotel Schaumburg danner rammerne, Restaurant Under Klippen sørger for planlægningen og udførelsen af Jeres fest.

Reception

Hotel Schaumburg danner rammerne, Restaurant Under Klippen sørger for planlægningen og udførelsen af receptionen.

Skal vi danne rammerne om din fest?

Skulle du have spørgsmål- eller specielle ønsker i forbindelse med dit arrangement, er du meget velkommen til at kontakte os. Alternativt kan også besøge vores spørgsmål-svar side. Vi ser frem til at skabe rammerne omkring jeres arrangement.

© Hotel Schaumburg 2018  |  CVR 31088305  |  Læs persondatapolitik  |  Hjemmeside af Zen Media

© Hotel Schaumburg 2018

CVR 31088305

Læs persondatapolitik

Hjemmeside af Zen Media ApS