Nyd et godt måltid

Spisesteder
 
Spisesteder
 

Spis

Spis ude

Når I bor på Hotel Schaumburg er der masser af muligheder for at spise godt ude. Med vores placering midt i Holstebro gågade, ligger vi tæt på byens restauranter og cafeer. I er altid velkomne til at spørge os, hvor vi kan anbefale netop det måltid, som I har lyst til.

To af byens mange restauranter er repræsenteret herunder, hvor I kan læse lidt mere om dem.

Restaurant Under Klippen

Under Klippen – Helt bogstaveligt. I centrum af Holstebro, ved Færch Torvet, findes en stor (kunstig) klippe; Lige der, bag og under klippen, findes indgangen til restauranten. En restaurant som ved flere lejligheder har skilt sig positiv ud i anerkendte restaurantguides og konkurrencer. Her kan du ikke gå galt i byen.

Den hyggelige indgang skaber den rette forventning. Både restauranten og selskabslokalet virker som indbydende huler med en helt særlig stemning lige under den store klippe; En uformel stemning præget af glade gæster, som kun gode, smagfulde mad- og vinoplevelser kan fremkalde.

 

Restaurant Sprød
Mere end et pizzaria,

Her må du godt forvente dig lidt mere.
Vi vil nemlig være byens sprødeste restaurant med populære og mundrette retter.

Sprøde pizzaer fra ægte stenovn. Sprøde bøffer direkte fra grillen. Sprødt tilbehør. Og andre sprøde retter, som vidner om, at vi brænder for god smag. Dertil selvfølgelig sprøde vine og sprøde drinks. Deraf restaurantens navn: SPRØD. No nonsens. Bare SPRØD. Her dufter det af rigtig kaffe, rigtig espresso. Og forvent at brødet knaser, og har det helt rigtige bid med en saftig krumme.

© Hotel Schaumburg 2018  |  CVR 31088305  |  Læs persondatapolitik  |  Hjemmeside af Zen Media

© Hotel Schaumburg 2018

CVR 31088305

Læs persondatapolitik

Hjemmeside af Zen Media ApS