Gourmetmenuer

Selskabsmenuer

De perfekte rammer

Servicepersonale

Centralt i Holstebro

Sammensæt jeres menu

Plads til underholdning

Parkering ved hotellet

Selskabsmenuer

Vores forskellige menuer

Herunder ses vores forskellige selskabsmenuer

 

SELSKABSMENU,  AUGUST – NOVEMBER

Forretter:

– Carpaccio med basilikumpesto, parmesan og cherry tomater.

– Pighvarfrikassé med små urter, krabber i filo og estragoncreme.

– Jomfruhummer med avocadocreme og nøddevinaigrette.

 

Hovedretter:

– Dansk kalvefilet med kantareller og timiansauce.

– Oksemørbrad og braiseret spidsbryst med trøffelsauce.

– Dådyr ryg & kølle med saltbagt selleri, tyttebær og egen glace.

Alle hovedretter serveres med lækker kartoffelgarniture samt sæsonens bedste grøntsager.

 

Oste & desserter:

– Udvalg af oste med sødt & sprødt.

– Eftersommerbær – tærte, mazarin og sorbet.

– Æbler Pure, “surprice” og kugle.

 

Menu á 3 retter kr. 450,-/ pr. person.

Yderligere retter kr. 75,-/ pr. ret.

 

SELSKABSMENU, DECEMBER – MARTS

Forretter:

– Hummersuppe med piment d´Espelette, Vesterhavsfisk og porrer.

– Rødtungefilet med variation af jordskokker.

– Laks med lakserogn, fennikel og små urter.

 

Hovedretter:

– Dansk jerseyfilet, krogmodnet + 60 dage og sauce b+b.

– Oksemørbrad med bagte rodfrugter og morkelsauce.

– Andebryst med rosenkål, østershatte og hindbær.

Alle hovedretter serveres med lækker kartoffelgarniture samt sæsonens bedste grøntsager.

 

Oste & desserter:

– Udvalg af danske og franske oste med sødt & sprødt.

– Chokoladedessert med lakrids og ananas.

– Citrus fantasier.

 

Menu á 3 retter kr. 450,-/ pr. person.

Yderligere retter kr. 75,-/ pr. ret.

 

SELSKABSMENU, APRIL – JUNI

Forretter:

– Fiskesuppe med safran, bagt Vesterhavsfisk & blå muslinger.

– Dansk hvide asparges med rømø rejer og sauce mousseline.

– Rimmet torsk med urter, citron créme og stenbiderrogn.

 

Hovedretter:

– Dansk kalv med sprød brissel og timiansauce.

– Oksemørbrad og braiseret spidsbryst, og trøffelsauce.

– Farseret perlehønebryst med pistacie, æbler og Calvadossauce.

Alle hovedretter serveres med lækker kartoffelgarniture samt  sæsonens bedste grøntsager.

 

Oste & desserter:

– Udvalg af danske oste med sødt og sprødt.

– Rabarber i forskellige teksturer.

– Jordbær med creme anglaise, kage og sorbet.

 

Menu á 3 retter kr. 450,-/ pr. person.

Yderligere retter kr. 75,-/ pr. ret.

SELSKABSMENUER MED VINE

Vi finder nogle alternative forslag med udgangspunkt i lidt mere moderate vine.

Der er stadig tale om vine udvalgt efter vores kriterier- typicitet, kvalitet og proveniens- men i den nedre del af prissegmentet. Maden er vores sædvanlige: “Bedste råvarer i kreativ bearbejdning”.

 

AFTEN SELSKAB

I Tidsrummet 18-23

Velkomstdrink & Snacks – 3 retters menu – Vinmenu ad libitum – Kaffe & Sødt.

745,-/ pr. person.

 

HELAFTENSSELSKAB

I tidsrummet 18-01

Velkomstdrink & Snacks -3 retters menu – Vinmenu ad libitum – Kaffe & Sødt – Blød bar i 2 time – Natmad.

895,-/ pr. person.

 

NATMAD

Årstidens suppe med krydderbrød                 kr. 75,-

Hot dog                                                                 kr. 75,-

Italienske lufttørrede pølser & oste                kr. 95,-

Pastrami af oksefilet og sennepscreme          kr. 95,-

BUFFET

Buffeten serveres ved forudbestilling, min. 20 personer.

 

-Gambas bagt med hvidløg, olivenolie og citron.

-Letrøget laksetatar i syrnet fløde, små salater og vagtelæg.

-Rødtungefilet med limecreme.

-Lufttørret skinke med rygeost og oliven.

-Salat af landkylling med langtidsbagte cherrytomater, sprød bacon og purløg.

-Dansk lam med tomat-basilikumsauce.

-Helstegt ung velhængt oksefilet med kalveglace.

-3 slags oste med eget tilbehør.

-Chokoladekage med vanilleis og frugt.

Langtidshævet brød og smør.

450,-/ pr. person.

 

FROKOST SELSKAB

I Tidsrummet 12-17

Velkomstdrink & Snacks – Gourmet Buffet – Vinmenu ad libitum – Kaffe & Sødt.

695,-/ pr. person.

 

AFTEN SELSKAB

I Tidsrummet 18-23.

Velkomstdrink & Snacks- Gourmet buffet- Vinmenu ad libitum –  Kaffe & Sødt.

745,-/ pr. person.

 

HELAFTENSSELSKAB

I tidsrummet 18-01

Velkomstdrink & Snacks – Gourmetbuffet – Vinmenu ad libitum – Kaffe & Sødt.

-Blød bar i 2 time – Natmad efter ønske.

895,-/ pr. person.

BRUNCH

min. 25 personer & gældende for max. 4 timer, 10.00 – 14.00.

 

Aperitif kr. 50,-/ pr. person.

– kaffe & the

– Appelsin- og æblejuice

– Rugbrød, rundstykker & franskbrød

– Friskbagt wienerbrød & croissant

– Økologisk hjemmelavet frugtyoghurt

– Syltetøj & marmelade af årstidens frugter & bær

– Udvalg af Europæiske sæsonoste

– Frikadeller med rødkål

– Rossini Laks med vagtelæg

– Charcuteri, røgvarer & tilbehør

– Lun leverpostej med champignon og bacon

– Brunchpølser med røræg

– Frisk frugtfad

– Pandekager med ahornsirup

295,00,-/ pr. person.

Dejlig mad

Skønne lokaler

God service

Skal vi danne rammerne om din reception?

Skulle du have spørgsmål- eller specielle ønsker i forbindelse med dit arrangement, er du meget velkommen til at kontakte os. Alternativt kan også besøge vores spørgsmål-svar side. Vi ser frem til at skabe rammerne omkring jeres arrangement.

© Hotel Schaumburg 2018  |  CVR 31088305  |  Læs persondatapolitik  |  Hjemmeside af Zen Media

© Hotel Schaumburg 2018

CVR 31088305

Læs persondatapolitik

Hjemmeside af Zen Media ApS