Få en god nats søvn

Værelser & Suiter
Værelser & Suiter
VÆRELSER

Vælg dit værelse

Vi bestræber os på at gøre alle glade, derfor har vi mange muligheder for at tilbyde forskellige værelsestyper. Da vores hotel er af ældre årgang, mærker man straks den hyggelige atmosfære og stemning af ro og charme. Mange af vores værelser ligger ud mod gågaden, men nattens byliv mærker man ikke.

Enkeltværelse

Vores enkeltværelser er alle med god plads, ¾ seng eller dobbeltseng. Enkeltværelserne er i forskellige stilarter samt placering på hotellet.

Dobbeltværelse

På Hotel Schaumburg tilbyder vi store dobbeltværelser i forskellige stilarter samt placering på hotellet.

Dobbelt superior

Vores dobbelt superior værelser er store lyse dobbeltværelser, hvor der er adgang til egen altan med udsigt over Enghaven.

Suite

På Hotel Schaumburg tilbyder vi 2 store suiter, som begge indeholder en stor opholdsstue.

Morgenbuffet

Alle overnatninger er inkl. vores store morgenbuffet som bla. indeholder et bredt udvalgt af brød & rundstykker. Herudover byder morgenbuffeten på brunchpølser, røræg & bacon, kager, pandekager, frisk frugt, pålæg, yoghurt, udvalg af oste, forskellige juice, friskbrygget kaffe, special-te, og meget mere…

Klar til at booke dit ophold?

Vi er klar til at modtage din booking. Skulle du have spørgsmål- eller specielle ønsker forud for din booking, er du meget velkommen til at kontakte os. Alternativt kan du også besøge vores spørgsmål & svar side. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

© Hotel Schaumburg 2018  |  CVR 31088305  |  Læs persondatapolitik  | Hjemmeside af Zen Media 

© Hotel Schaumburg 2018

CVR 31088305

Læs persondatapolitik

Hjemmeside af Zen Media